OPNAME

Max Rental

Opname

Brengt u een woning aan voor de verhuur bij Max Rental dan komen wij eerst bij u langs voor een vrijblijvende opname. Deze opname doen we bij voorkeur in het object dat u wilt verhuren. Op die manier kunnen we een goed beeld schetsen van het vastgoed en kunnen we u goed adviseren over de huurprijs en de huurdersdoelgroep. Tevens brengen we het object in kaart zodat we later een goede beschrijving kunnen maken voor de website.

Professionele foto’s en video

De eerste indruk is de belangrijkste. Om die reden laat Max Rental door een professionele fotograaf een foto reportage maken en een video. Deze foto’s plaatsen wij samen met de beschrijving van de woning op onze internetsite. Maar wij plaatsen hem niet alleen op onze eigen website, ook wordt u woning aangeboden op minstens 32 alternatieve websites. Dit zijn allemaal platformen waar huurders zoeken naar woningen. Op deze manier wordt uw woning optimaal onder de aandacht gebracht.

Bezichtigen

Naar gelang het type woning dat u verhuurt, plannen wij uw vastgoed in voor onze Open Huizen Route. De actuele zoekers van Max Rental worden elke week uitgenodigd om verschillende woningen te komen bekijken. Uw woning wordt bij onze actuele zoekers al onder de aandacht gebracht voordat deze officieel op internet verschijnt.

Wilt u als belegger meer informatie ontvangen over beleggen in vastgoed?

MAAK EEN AFSPRAAK