FULL SERVICE BEHEER

Max Rental

Full service beheer Max Rental

Goed beheer is een must! Max Rental heeft een beheerpakket ontwikkeld dat geheel is afgestemd op u als particuliere belegger. Met dit pakket weet u zeker dat u voldoet aan de regelgeving die de gemeente stelt aan het verhuren van particuliere woonruimte. Het Full Service Beheer van Max Rental is opgebouwd uit de volgende facetten:

 • Meer over vastgoedbeheer

Ons full service beheer

Financieel

Als verhuurder is het belangrijk dat u een goede doorstroom heeft van uw maandelijkse huurpenningen. Max Rental voert in het onderdeel financieel beheer de volgende werkzaamheden:

 • Het incasseren van huurpenningen en doorstorten
  Elke maand ontvangen de huurders een factuur van Max Rental met daarop het bedrag aan huurpenningen. Max Rental beschikt over een eigen derdengelden rekening waardoor uw huurpenningen altijd beschermd zijn.
 • Bij non-betaling vanuit de huurder zal Max Rental voor u het incassotraject opstarten en begeleiden
  Indien een huurder niet betaalt geeft Max Rental de vordering al in een vroeg stadium uit handen aan Vismans Incasso. Al geruime tijd werken Vismans Incasso en Max Rental samen met vaak goede resultaten.
 • Contactpersoon tussen huurder en verhuurder aangaande alle financiële zaken
  Max Rental is uw contact persoon voor al uw financiële vragen. Denk hierbij aan vragen over huurafrekeningen of verrekeningen met technische facturen. Maar ook de status van een incasso opdracht.
 • Aanmelden gas, water en elektra van de huurder
  Als een huurder zijn of haar intrek neemt in een huurwoning dan dient deze gas/water en licht aan te sluiten. Indien een huurder dat niet doet kan de netbeheerder, Stedin in de regio Rotterdam, het appartement afsluiten voor energie. Tijdens een incheck sluit de makelaar van Max Rental direct energie en water af voor de huurder.
 • De huurverhoging voor u doorvoeren conform de wettelijke mogelijkheden
  Als verhuurder mag u 1x per jaar de huur verhogen. Wij zorgen ervoor dat uw huurders tijdig geïnformeerd worden en dat de huurverhoging op de juiste manier wordt doorgevoerd.
 • Voorkomen van leegstand na de huurperiode door tijdig en adequaat zoeken van een nieuwe huurder
  Leegstand kost geld. Om die reden zorgt Max Rental ervoor dat na een opzegging, uw vastgoed weer zo snel mogelijk verhuurd is.
 • Bij de outcheck (sleutel inname) zorgdragen voor alle financiële afwikkelingen
  Als de huurder een woning verlaat wordt er een outcheck gedaan. Dan wordt opnieuw de status van de woning opgenomen. Max Rental maakt hiervan een digitaal rapport. Tijdens de outcheck wordt vastgesteld of er nog schades zijn die eventueel met de borg verrekend dienen te worden.

Sociaal

Als beheerder vindt Max Rental het belangrijk dat de sociale cohesie in de woonwijk goed is. Om die reden zal er altijd gekeken worden of huurders ook passen in de woonwijk. Indien er overlast ervaren wordt zal Max Rental fungeren als contactpersoon.

Safety en Technisch

Max Rental voert ook het safety technisch beheer over uw woning. Wij beschikken over een eigen technische dienst zodat we meldingen vanuit huurders snel op kunnen pakken. Dit draagt bij aan de huurders tevredenheid. Maar niet alleen het oppakken van meldingen is belangrijk. Max Rental werkt ook preventief. Dit betekent dat we op regelmatige basis de woning controleren op mankementen. Ook wordt 1x per jaar de CV, geiser of moederhaard nagekeken.

Relocation

Veel expats en bedrijven stellen als voorwaarde dat zij een professionele beheerder hebben waarbij ze ontzorgt worden in alle huisvestingsvraagstukken ten tijde van de huurperiode. Denk hierbij aan technische en sociale beheervraagstukken in de taal van de huurder (ook na werktijd), maar ook schoonmaakdiensten, catering, auto­huur, verzekering etc.

Wilt u als belegger meer informatie ontvangen over beleggen in vastgoed?

MAAK EEN AFSPRAAK