Van Hogendorplaan, 3135 CP VLAARDINGEN

Ben je op zoek naar een 3-kamer appartement in Vlaardingen, gestoffeerd appartement met alle faciliteiten in de buurt? Kom dan eens langs in dit appartement met 2 slaapkamer gelegen op de 9e verdieping van een veilig en verzorgd complex aangeboden door Esther Dekker van Max Property Group! Een van de weinige appartementencomplexen met nog een echte huismeester! De centrale hal is afgesloten, ziet er altijd keurig uit en er zijn 2 liften aanwezig.
Op loopafstand vind je het nieuwe winkelcentrum “Van Hogendorpkwartier” en toekomstig RET metro station is voor de deur. Ook zijn er diverse uitvalswegen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het complex aanwezig.

Het 3-kamer appartement in Vlaardingen is modern en goed onderhouden, zo is er een moderne keuken en badkamer en is het hele appartement voorzien van een nette laminaat vloer en nagenoeg geheel voorzien van de onderbouw

Indeling:

Entree met kunststof pui + voordeur, tegelvloer meterkast met 6 groepen + aardlekschakelaar.

Open hal met toegang tot de ruime woonkamer voorzien van kunststof raamkozijn en dubbel glas. Een betegeld toilet en geheel betegelde badkamer met douchecabine, wastafel en opstelling droger. Plafond afgewerkt met kunststof panelen.

De keuken met een modern keukenblok en losse apparatuur, met o.a. wasmachine en opstelling 80 liter elektrische boiler, kunststof raamkozijn met dubbel glas, tegelvloer.

2 slaapkamers waarvan één ruime ouderslaapkamer met kunststof pui+deur, dubbel glas en tevens toegang tot balkon/loggia die gelegen is op het oosten. De tweede slaapkamer gelegen op de kopzijde met 4 deurs schuifkastenwand en halogeenspots, kunststof raamkozijn en dubbel glas.

ALGEMENE INFORMATIE:

* fraaie centrale hal met 2 liften;
* geheel voorzien van kunststof kozijnen + dubbel glas;
* vernieuwde elektra: 6 groepen;
* grotendeels vernieuwde c.v. radiatoren;
* berging in de onderbouw;

Gegevens

ID : 2557
Type woning : Appartement/flat
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Adres(Maps) : Van Hogendorplaan 324, 3135 CP VLAARDINGEN
Adres : Van Hogendorplaan
Postcode : 3135 CP
Woonplaats : Vlaardingen
Land : Nederland
Kamers : 3

Map

Esther

Ga naar de bovenkant