Ploegstraat, 3114 NP SCHIEDAM

Knusse starterswoning in de gezellige en kindvriendelijke wijk de Gorzen. De woning heeft een ideale ligging ten opzichte van de winkelstraat de Groenelaan, waar alle dagelijkse boodschappen te vinden zijn. Ook het gezellige centrum van Schiedam is lopend binnen 10 min. te bereiken. Scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen zijn eveneens goed te bereiken.
De woning beschikt over een kleine buitenruimte met een berging. De woning is grotendeels voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas.

Indeling:
Entree met hal. Gezellige woonkamer van ca. 4,5 x 3,50/4,70 m. met parketvloer. Een open keuken met keukenblok, close-in-boiler en afzuigkap. Vanuit de keuken bereikt u de buitenruimte met ruime berging en achterom. In de berging bevindt zich een aansluiting voor de wasmachine.

1e verdieping: middels een spiltrap vanuit de woonkamer te bereiken. Hier bevinden zich een tweetal slaapkamers van 2,40 x 2,90 m. en 3,05 x 3,80 m. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Op de overloop is een bergkast met de opstelling van de cv-combiketel.

Gegevens

ID : 3455
Type woning : Appartement/flat
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Adres(Maps) : Ploegstraat 32, 3114 NP SCHIEDAM
Adres : Ploegstraat
Postcode : 3114 NP
Woonplaats : Schiedam
Land : Nederland
Kamers : 3

Map

Esther

Ga naar de bovenkant