Pinksterbloemplein, 2555 DEN HAAG

In een rustige woonomgeving biedt Esther Dekker van Max Property Group, u dit geheel gerenoveerde 4 kamer appartement aan. Alle vertrekken verkeren in een uitstekende staat en bieden veel ruimte. De woonkamer en-suite (eetkamer gedeelte) kunnen van elkaar gescheiden worden door authentieke schuifdeuren, met het oorspronkelijke glas in lood. De moderne keuken biedt veel bergruimte en is voorzien van alle wenselijke apparatuur. Tevens is er een nieuwe HR ketel geplaatst die extra bijdraagt aan het comfort dat dit appartement biedt.

Beide slaapkamers zijn ruim van opzet en de zogenoemde Master Bedroom sluit direct aan op de verzorgde badkamer. In het gehele huis zijn oorspronkelijke elementen afgewerkt met een moderne “Touch”.

De beschutte ruime tuin ligt op het zuidwesten en kent een af te sluiten achterom. Er is een schuur aanwezig die ruimte biedt voor het stallen van fietsen. De beplanting in de tuin is zorgvuldig gekozen en biedt verschillende bloei momenten, waardoor er in elk seizoen van de tuin genoten kan worden. Het ruime terras is voorzien van een heerlijke tuintafel die plaats kan bieden aan zes personen.

Aan de voorzijde is er ruime, gratis parkeergelegenheid. Het openbaar vervoer (tram lijn3 en Bus 24) is op loopafstand bereikbaar en brengt u in korte tijd naar het centrum van Den Haag. Internationale bedrijven en scholen zijn in de nabije omgeving gesitueerd.

Het STRAND is op loopafstand gelegen en voert de wandeling direct door het duingebied.

Een geweldige mogelijkheid om centraal en rustig te wonen in een prachtig appartement op de begane grond. De entree naar de hal (met lift) is beveiligd middels video-deurbewaking en is via de intercom vanuit het appartement te bedienen.

Tevens wordt het gehele trappenhuis en de voordeur opnieuw in de verf gezet waarmee het geheel er uiterst verzorgd uitziet.

Gegevens

ID : 4229
Type woning : Appartement/flat
Slaapkamers : 2
Adres : Pinksterbloemplein
Postcode : 2555 EN
Woonplaats : Den Haag
Land : Nederland
Kamers : 3

Map

Esther

Ga naar de bovenkant