Over de Vesten, 3116 AH SCHIEDAM

Cozy furnished apartment with a view over the harbor of Schiedam now for rent!

Zie onderin de Nederlandse tekst.

In the center of Schiedam near shops and public transport. Below the apartment is a parking garage located.
This apartment also offers a specious balcony on the south side.

Cosily furnished living room with adjacent open kitchen, fully equipped. The house has a bedroom with a double bed and a bathroom with bath and shower.

Lay out:

There is a spacious entrance hall which provides access to the bedroom, living room, bathroom, toilet and storage room. The bedroom is spacious with wardrobes.
The spacious living room has an open kitchen which is fully furnished and equipped. The spacious kitchen has a large dining area. The bathroom has a basth and a separte shower.

Within walking distance of the center of Schiedam!

 

____________

 

Een gezellig gemeubileerd appartement met een uitzicht over de haven van Schiedam. Beschikt over privé parkeerplaats en balkon.

Knus ingerichte woonkamer met aangrenzende half open keuken, volledig ingericht. De woning heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met ligbad en douche.

Gelegen in het centrum van Schiedam nabij winkels en het openbaar vervoer. Onder het appartementencomplex is een parkeergarage gevestigd.
Vanaf het appartementencomplex loopt u direct het centrum in met leuke winkeltjes, restaurantjes en caféetjes.

Indeling
Er is een ruime entree die toegang biedt tot de slaapkamer, de woonkamer, de badkamer, de toilet en de berging. De slaapkamer is ruim en voorzien van voldoende kastruimte.
De ruime woonkamer heeft een open keuken die volledig is ingericht en van alle gemakken voorzien. De riante keuken is voorzien van een grote eethoek.

 

Gegevens

ID : 3411
Type woning : Appartement/flat
Slaapkamers : 1
Badkamers : 1
Adres(Maps) : Over de Vesten 48, 3116 AH SCHIEDAM
Adres : Over de Vesten
Postcode : 3116 AH
Woonplaats : Schiedam
Land : Nederland
Kamers : 2

Map

Esther

Ga naar de bovenkant