Jadehorst, 2592 EV DEN HAAG

Zeer mooie gezinswoning via Max Property Group te huur met extra aanbouw en voor- en achtertuin. In totaal telt deze woning maar liefst 7 kamers waarvan 6 slaapkamers. De gehele tweede etage is aangebouwd. De kelder ter grote van de woonkamer (circa 10 x 3.8) is ingedeeld in maar liefst 3 aparte ruimtes. Twee ruimtes daarvan worden gebruikt als kantoor. De andere ruimte wordt gebruikt als washok waar zich de wasmachine en droger bevinden en een extra koelkast. De tuin gelegen Oost / Zuid heeft een overdekt gedeelde waar zich een keuken met buitenkoelkast bevindt en een BBQ. er is een gezellige zithoek gecreëerd waar zomers heerlijk genoten kan worden van het buitenleven.

Indeling: ruime hal en gang met separaat toilet. Ruime woon-/eetkamer ca. 10×3.8, ruime achtertuin van 85 m². Keuken van alle gemakken voorzien 5 pits gasfornuis, oven (combi), afzuigkap en vaatwasser, tevens een ruime koelkast.

Trap naar 1e etage waar zich 3 slaapkamers bevinden (voor en achter). Achter slaapkamer geeft toegang tot het balkon. De badkamer is beschikt over een ligbad met douche, wastafel en toilet.
Trap naar 2e etage waar zich ook maar liefst 3 slaapkamers bevinden (voor en achter). Ook hier geeft de achter slaapkamer toegang tot het 2e balkon. Op deze etage bevindt zich ook een badkamer met douche wastafel en toilet.

Bijzonderheden:
-De woning is volledig gemeubileerd.
-2 balkons.
-Nieuwe CV ketel.
-Vrij parkeren.
-Twee badkamers.
-Bakfiets en twee kinderfietsen blijven achter, daar mag gebruik van worden gemaakt.
-Trampoline in de tuin blijft.
-Perfecte woning voor een gezin.
-Britse school zit vlakbij.
-Autowegen makkelijk bereikbaar (5 min. met de auto).
-Winkelcentrum ‘Mariahoeve’ op 5 min. loopafstand.

Gegevens

ID : 2874
Type woning : Eengezinswoning
Slaapkamers : 6
Badkamers : 1
Adres(Maps) : Jadehorst 27, 2592 EV DEN HAAG
Adres : Jadehorst
Postcode : 2592 EV
Woonplaats : Den Haag
Land : Nederland
Kamers : 7

Map

Esther

Ga naar de bovenkant