Het Kerkehout, 2245 XN WASSENAAR

Nu deze prachtige huurwoning bij Max Property Group Rotterdam. Een mooie en nette 1 gezinswoning op het Kerkehout in Wassenaar.

Leuke woning in de buurt “Kerkehout” op de rand van Wassenaar en Den Haag. Binnen 5 minuten bevind u zich op de diverse uitvalswegen (A4, A44, A12, N11). Het centrum van Wassenaar en de Amerikaanse School zijn bereikbaar binnen 5 minuten. Het centrum van Den Haag en de Internationale School in Mariahoeve zijn bereikbaar binnen 10 minuten.
Riante tussenwoning van 135m2 voorzien van 3 slaapkamers, nieuwe keuken, berging, tuin en garage voor 3 auto’s.

Entree met hal en toilet met fontein. Toegang tot de ruime woonkamer met gesloten moderne keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur. De eetkamer is gescheiden en bereikbaar via de keuken en woonkamer middels openslaande deuren.
Trap naar de eerste etage alwaar 3 slaapkamers, moderne badkamer met bad en apart tweede toilet. Losse trap naar de ruime zolder etage welke als berging fungeert.
In de kelder treft u de opstelling voor de wasmachine en droger. Tevens voldoende opslag ruimte voor boodschappen.
Zeer forse achtertuin en garage met plaats voor 3 auto’s.

Wassenaar bestaat uit een dorpskern met daaromheen een bosrijke omgeving met veel villa’s en landhuizen. Vele hiervan zijn vanouds buitenplaatsen, zomerverblijven voor welgestelde stedelingen. Behalve aan veel vermogende bewoners bieden deze onderdak aan bedrijven en consulaten. Prins Willem-Alexander en prinses Máxima hebben er hun woning op het landgoed Eikenhorst. Het landgoed Duinrell is in gebruik als pretpark. Ook renbaan Duindigt, de enige overgebleven gras-renbaan in Nederland, ligt in Wassenaar.

In het centrum van Wassenaar staat de oude romaanse dorpskerk die deels uit de 12e eeuw dateert, en deels in de 16e eeuw werd opgebouwd na vernielingen in het begin van de Tachtigjarige Oorlog. In deze kerk werd prinses der Nederlanden Alexia gedoopt. Naast een klein aantal oude dorpshuizen staat er ook de achttiende-eeuwse windmolen Windlust.

Wassenaar grenst aan het dorp Voorschoten waar al jarenlang goede betrekkingen mee zijn. Al van oudsher hebben de twee plaatsen een gezamenlijke geschiedenis. Het geslacht Van Wassenaar huisde bijvoorbeeld in Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten en Landgoed De Horsten, waar Eikenhorst een deel van is, ligt gedeeltelijk in de buurgemeente.

Aan de Wassenaarse Slag bevinden zich restanten van de Atlantikwall. Met bijna 1.000 meter aan ondergrondse gemetselde gangen worden vijf bunkers verbonden. Het stelsel doet dienst als vleermuisreservaat en is in de zomer te bezichtigen.

Gegevens

ID : 2837
Type woning : Eengezinswoning
Slaapkamers : 3
Badkamers : 1
Adres(Maps) : Het Kerkehout 67, 2245 XN WASSENAAR
Adres : Het Kerkehout
Postcode : 2245 XN
Woonplaats : Wassenaar
Land : Nederland
Kamers : 4

Map

Esther

Ga naar de bovenkant