Reviews2021-02-11T17:10:05+01:00

WAT MENSEN ZEGEN OVER MAX RENTAL

Max Rental

Wat mensen zeggen over Max Rental?

204, 2019

Dankzij Max Property kan ik na het overlijden van mijn vader zijn gedachtegoed en nalatenschap omzetten in een geweldige vastgoedportefeuille waar ik mijn gezin en mijn kinderen een fantastische toekomst mee kan garanderen. Wie wil dit nu niet in deze onzekere toekomst?

De aankoopmakelaars van Max Property hebben niet alleen een geweldige expertise en ervaring in vastgoed maar kennen de markt, de stad Rotterdam en omstreken op hun duimpje zodat alle risicofactoren van tevoren uit gesloten worden. Naast hun eigen expertise hebben zij een krachtig netwerk van andere professionals waar zij mee samen werken zoals financiële specialisten. Max Property geeft je het gevoel dat je het niet alleen hoeft te doen en dat is erg fijn want het aankopen van vastgoed is al spannend genoeg.

Megan Jonker

204, 2019

We kennen Edwin en Esther nu al een aantal jaar en ze hebben ons uiterst goed geholpen met de introductie in de vastgoed wereld. We wilden graag investeren, maar hadden geen idee wat de mogelijkheden waren. En na de aankoop gaat het avontuur pas beginnen. Huurders zoeken en screenen, contracten opmaken, klein onderhoud, huurpenningen innen, enz.

Max Property Group neemt alles uit handen en ontzorgt! Geen stress, geen zorgen maken over wet- en regelgeving, geen problemen met het innen van huurpenningen, groot netwerk van huurders en zelf klein onderhoud aan de woning wordt uit handen genomen. Klasse! En dit alles tegen schappelijke kosten. Wij kunnen MPG dan ook van harte aanbevelen.

S. Stevens

204, 2019

Begin 2018 kwam ik in aanraking met Max Property Group. Tijdens een zeer aangenaam kennismakingsgesprek in Rotterdam met Esther Dekker en Edwin de Pijper was ik al vlug overtuigd van het feit dat deze gedreven vastgoedspecialisten mij verder konden helpen. Om te ervaren of ze inderdaad konden bieden wat ze beloofden besloot ik om te starten met het aan laten kopen en verhuren van enkele appartementen in Rotterdam.

Mijn verzoek werd direct enthousiast opgepakt en binnen enkele dagen kreeg ik een aantal interessante, scherp geprijsde beleggingspanden voorgelegd, inclusief te verwachten verhuuropbrengsten, kosten en netto rendementen.

Omdat ik mij graag volledig wil richten op mijn eigen kernactiviteiten heb ik naast de aankoop en verhuur tevens het technisch en financieel beheer aan Max Property Group uitbesteed. Voor een klein vast bedrag per maand word je totaal ontzorgd. Naast het innen van de huuropbrengsten wordt zorg gedragen voor communicatie met de huurders, jaarlijkse inspectie en onderhoud van verwarmingsinstallaties, controle van de panden en reparatie van eventuele kleine technische mankementen. Door de korte lijnen binnen Max Property Group verloopt het contact soepel en efficiënt. Precies zoals Edwin mij eerder had beloofd. Ik hoop nog lang op deze prettige wijze met hen samen te mogen werken.

P. Aerts

204, 2019

Via de aankoop van obligaties kwamen wij in gesprek met de heer de Pijper over het gehele te bewandelen circuit van het vinden tot de aanschaf van onroerend goed, het daarna vinden van de juiste huurder en de daaraan gekoppelde zo belangrijke huurcheck en het totale beheer zoals het innen van de huur via een derdenrekening, de huurverzekering, eventueel contact met de VvE, 2x per jaar een woninginspectie en klein onderhoud. Dit alles vanzelfsprekend tegen een afgesproken tarief, maar daar waren we het snel over eens.

Wij zijn nog geen jaar verder en inmiddels in het bezit van 17 objecten, allemaal onder dezelfde condities aangekocht en beheerd en we zijn uitermate tevreden over hoe wij “van de wieg tot het graf” hierin begeleid worden door het hele MAX team.

Louise Schouten

204, 2019

As a real estate investor I find the services offered by Max Property team highly valuable. The knowledge and experience, especially relevant to the areas they operate in made the investment process simple and allowed my to focus on finding the right deal for my criteria.

I appreciate the transparency and honest approach in which they work and give advice. In addition, in the south of Rotterdam the network they developed is unique and allows them to get properties before they land in the market.

M. Erdeapel

204, 2019

Max Property regelt al mijn vastgoedzaken in Rotterdam, van aankoop, overdracht, verhuurbaar maken, verhuren en beheren. Als niet-Rotterdammer is het fijn dat een betrouwbare partij met veel lokale kennis en ervaring alle lasten voor me uit handen neemt.

In de overhitte markt van nu is het bijna niet mogelijk om goede appartementen te vinden om aan te kopen, meestal ben je te laat of wordt je overboden. Edwin heeft in korte termijn een mooi portfolio voor me opgebouwd.

J. de Kruif

Loading Maps Please Wait...

Wilt u als belegger meer informatie ontvangen over beleggen in vastgoed?

MAAK EEN AFSPRAAK