Begin 2018 kwam ik in aanraking met Max Property Group. Tijdens een zeer aangenaam kennismakingsgesprek in Rotterdam met Esther Dekker en Edwin de Pijper was ik al vlug overtuigd van het feit dat deze gedreven vastgoedspecialisten mij verder konden helpen. Om te ervaren of ze inderdaad konden bieden wat ze beloofden besloot ik om te starten met het aan laten kopen en verhuren van enkele appartementen in Rotterdam.

Mijn verzoek werd direct enthousiast opgepakt en binnen enkele dagen kreeg ik een aantal interessante, scherp geprijsde beleggingspanden voorgelegd, inclusief te verwachten verhuuropbrengsten, kosten en netto rendementen.

Omdat ik mij graag volledig wil richten op mijn eigen kernactiviteiten heb ik naast de aankoop en verhuur tevens het technisch en financieel beheer aan Max Property Group uitbesteed. Voor een klein vast bedrag per maand word je totaal ontzorgd. Naast het innen van de huuropbrengsten wordt zorg gedragen voor communicatie met de huurders, jaarlijkse inspectie en onderhoud van verwarmingsinstallaties, controle van de panden en reparatie van eventuele kleine technische mankementen. Door de korte lijnen binnen Max Property Group verloopt het contact soepel en efficiënt. Precies zoals Edwin mij eerder had beloofd. Ik hoop nog lang op deze prettige wijze met hen samen te mogen werken.

P. Aerts